NEDERLAND HEEFT GROTE KUNSTENAARS OP HET GEBIED VAN SURREALISME EN SCHILDERKUNST

BEN JE OP ZOEK NAAR DE BELANGRIJKSTE LEVENDE EN MEEST TOONAANGEVENDE NEDERLANDSE KUNSTENAARS?

TOONAANGEVENDE VISIONAIR REALISTISCHE KUNST VAN MENUNANA

MENUNANA IS EEN VAN DE MEEST BELANGRIJKE EN TOONAANGEVENDE KUNSTENAARS OP HET GEBIED VAN SURREALISME, HEDENDAAGS REALISME, FANTASTISCHE REALISME EN VOORAL VISIONAIR REALISME IN NEDERLAND. MET IEDER SCHILDERIJ LIJKT HIJ ZICHZELF KEER OP KEER OPNIEUW UIT TE VINDEN. ELK SCHILDERIJ IS ANDERS DAN DE VORIGE. GROTE MEESTERS EN HUN SCHILDERKUNST VERMENGT HIJ MOEITELOOS MET TAL VAN ANDERE STIJLEN. MENUNANA IS EEN VAN DIE GROTE KUNSTENAARS IN NEDERLAND VAN WIE JE METEEN GAAT HOUDEN OM ZIJN OOG VOOR DETAIL, OOG VOOR REALISME EN SURREALISME. WAAR ANDERE KUNSTENAARS VEELAL IN HETZELFDE THEMA (WAT COMMERCIEEL AANSLAAT) EEN SERIE SCHILDERIJEN MAAKT EN LIJKT TE WILLEN CASHEN, ZOEKT MENUNANA DE RANDEN OP VAN WAT TOELAATBAAR IS OF WIL HIJ JE AAN HET DENKEN BLIJVEN ZETTEN MET IETS WAT TEGENGESTELD IS.

NEDERLANDSE SCHILDERKUNST VAN DE BOVENSTE PLANK

ZIJN SCHILDERIJEN OP HET VLAK VAN SURREALISME, MAGISCH REALISME EN VISIONAIR REALISME SLUITEN MOEITELOOS AAN BIJ HET WERK VAN DE GROTE NEDERLANDSE EN INTERNATIONALE SURREALISTEN OF VISIONAIR REALISTEN. ZIJN WERK KENMERKT ZICH DOOR DE VERENIGING VAN TEGENGESTELDEN, VAN EEN HARMONIEUS GEVECHT TUSSEN LICHT EN DONKER, EEN HARMONIEUS SPEL TUSSEN HET LEVEN EN DE DOOD, TUSSEN SPIRITUALITEIT EN HET VLESELIJKE. ALTIJD BLIJFT ZIJN WERK INTRIGREREN. WONDERSCHONE SCHILDERIJEN MET PRACHTIGE TAFERELEN EN DAN DAT ENE RANDJE WAT SCHUURT, MAAR WAARDOOR HET WERK ZOVEEL MEER LEVEN EN DIMENSIES KRIJGT. EEN SCHILDERIJ KOPEN OF BEZITTEN VAN MENUNANA IS EEN FEESTJE. EXCLUSIEVE TOONAANGEVENDE KUNST EN SCHILDERIJEN VAN MENUNANA DIE JOUW RUIMTE OMTOVERT TOT EEN MAGISCH REALISTISCHE WERELD WAARIN ALLES KAN GEBEUREN, WAARIN ALLES MAG ZIJN ZOALS HET IS.

ALS JE VAN SALVADOR, DALÍ, ALEX GREY, GÉRARD DI-MACCIO, LAURENCE CARUANA, SATURNO BUTTO HOUDT, DAN HOU JE ZEKER VAN HET WERK VAN MENUNANA. MAAR OOK ALS JE VAN DE SCHILDERIJEN VAN HIERONYMUS BOSCH HOUDT DAN ZAL JE ZEKER DE SCHILDERIJEN VAN MENUNANA WAARDEREN.