Exhibitions | Exposities

 
 
Dreamscapes_beautifulbizarre_menunana.jpg
dreamscapes6book_1600x1526_marked.jpg

Dreamscapes exhibition 2019
Germany, Viechtach, Summer 2019

Menunana zijn schilderijen zullen ook in 2019 weer te zien zijn op het jaarlijkse hoogtepunt op het gebied van surrealisme, imaginair realisme en magische realisme. Menunana vertegenwoordigt met zijn schilderijen het visionair realisme.

Previous DREAMSCAPES EXHIBITIONS featuring Menunana
-Austria,Traun, 9 November 2017 through February 2018
-The Netherlands, Amsterdam, Autumn 2018
-Belgium, Antwerp, Winter/Spring 2018/2019

Dreamscapes edition 6


O.a. te zien:
Jake Baddely, Shiori Matsumoto, Stani, Tohonho, Michael Parkes,
Menunana, Daan Noppen, Daniel Merriem, Gerd Bannuscher, Marcel Witte, Slovko Krunic, Ole Ahlberg, Lukas Kandl, Stefan Da Costa Gomez, Wojciech Peszko, David M. Bowers, Steven Kenny, Eddy Stevens, Igor Grechanyk, Thomasz Alen Kopera, Hans Kanters, Handidan, Frank C. Hauser, Marek Zyga, An Kun.


Deze reeks kunstboeken maakt onderdeel uit van het 'Dreamscapes' project van initiatiefnemer Marcel Salome. Ondertussen zijn er de afgelopen decennia 5 succesvolle tentoonstellingen opgevoerd, in Duitsland (Viechtach), Belgiƫ (Alden Biesen), Nederland (Utrecht en Amsterdam), Oosterijk (Traun).

 
 
1535977501.jpg

Museum Thijnhof 12 mei 2017 t/m 2 juli 2017

Op vrijdag 12 mei start de derde expositieperiode in Museum Thijnhof in Coevorden. Nog tot en met zondag 2 juli zijn er werken te zien van zowel de drie vaste exposanten (Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof) als van zeven andere kunstenaars: Frits Dang, Guus Haenen, Arnold Jongkind, Annemieke Fictoor, Kirsten Krijthe, Menunana en Hermien Buytendijk.

 De reeks Meet & Greets wordt op zondag 2 juli afgesloten door Menunana (Arthur de Jong). Hij creĆ«ert visionair realistische schilderijen. Regelmatig verschijnt zijn werk in toonaangevende nationale en internationale boeken en exposities op het gebied van surrealisme en imaginair realisme.

 
Bildschirmfoto-2014-10-10-um-13.30.51.png

Dreamscapes Alden-Biesen 11 oktober 2014 - 14 december 2014

Van 11 oktober tot en met 14 december 2014 is Alden Biesen een verzamelplaats voor de wereldtop in het Imaginair Realisme met o.a. Menunana. Jarenlang zette Dreamscapes een internationale standaard voor kunstenaars die bezig zijn met deze vorm van artistieke expressie. Bij deze kunstenaars zien we heel vaak een grondige kennis van de (imaginaire) geschiedenis van de wereld. We herkennen ons eigen verleden, onze eigen mythologie en onze eigen verzonnen mythologie in hun werken. We denken aan onze jeugd en aan Lord of the Rings, we denken aan de lessen Grieks en Latijn en aan de videogames die vandaag gespeeld worden. We worden meegetrokken in een wereld die maar deels de onze is, maar waar we wel graag deel van willen uitmaken. We fantaseren weer.